Ο κόσμος των Lego

Σαν ιδέα είναι τόσο απλή. Στην εποχή μας οι διασυνδέσεις γίνονται με περισσότερους (σε πλήθος και μορφή) τρόπους από κάθε άλλη εποχή. Είναι τόσες πολλές οι επιλογές που μόλις λίγα χρόνια παλιότερα δεν θα μπορούσαμε ούτε να έχουμε τις φανταστεί! Προσωπικές επαφές, σύλλογοι, οργανώσεις, διαδύκτιο, social media, έντυπα μέσα,  χώροι ψυχαγωγίας είναι μόνο μερικά από τα μέσα.

Σε μια κοινωνία ή μια ομάδα ανθρώπων μπορούμε να συνδέσουμε τις ατομικές μας δυνάμεις και να ελαχιστοποιήσουμε με τον τρόπο αυτό τις αδυναμίες μας. Έτσι φθάνωντας πέρα από όρια της ομάδας μας, μπορούμε να ενώσουμε ακόμη και πολλές ομάδες και οργανισμούς, για πετύχουμε όλοι μαζί περισσότερα από αυτά, που ο καθένας είχε φανταστεί.

Ο 21ος αιώνας είναι ο αιώνας των Lego. Άνθρωποι lego, ιδέες lego, προϊόντα lego, οργανισμοί lego ακόμα και επιχειρήσεις lego. Τίποτα δεν είναι πλέον επίπεδο και δεν μπορεί να περιγραφεί όπως παλιά σε μια μόνο διάσταση. Όπως τον κόσμο των Lego. Τον κόσμο που επαναδημιουργεί τον πολιτισμό μας. Κάθε νέο κομμάτι τοποθετείτε σε όποια διάσταση και σειρά θέλεις, ψηλώνεις, πλαταίνεις ή απλά ενώνεις.

Ξεπερνάμε τους ατομικούς μας τοίχους, ξεπερνάμε τα γεωγραφικά μας όρια και σύνορα, ενωνόμαστε και σχεδιάζουμε όλοι μαζί το δικό μας άυριο!

Και πιο σημαντικό από κάθε ατομικό ή ομαδικό lego είναι να θέλεις να χτίσεις με όλα τα lego μαζί.

Αυτό περιγράφει τον κόσμο των Lego και σε αυτόν είναι αφιερωμένο αυτό το tee.
 
Σε επόμενο post όμως θα αναλύσουμε και την πολύ ιδιαίτερη τεχνοτροπία με την οποία προκύπτει αυτό το αποτέλεσμα...

Σχετικές δημοσιεύσεις: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=452060548184918&set=a.336184933105814.78297.116334618424181&type=1&theater

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου